Νέο

Συσκευή Βοήθειας Ηλικιωμένων Απο Απόσταση SOS 100

Σε Απόθεμα
SKU
03-2730
104,78 € 84,50 €
Blank page

Ασύρματη συσκευή εκτάκτου κλήσης

Παρακολούθηση ηλικιωμένων από απόσταση

Ολοκληρωμένο σύστημα φροντίδας για όλα τα άτομα με περιορισμένες κινητικές δυνατότητες.

Τηλεειδοποίηση ασύρματη συσκευή sos απομακρυσμένης επίβλεψης ηλικιωμένων και ασθενών

Ένα απαραίτητο σύστημα ασφαλείας για όλα τα ηλικιωμένα άτομα που κατοικούν μόνα τους.

Πατώντας το κόκκινο κουμπί οι ηλικιωμένοι θα μπορούν να ειδοποιούν απλά και εύκολα όταν χρειάζονται βοήθεια.

Συσκευή προστασίας ηλικιωμένων και ασθενών

Περιγραφή

Τα προβλήματα που δημιουργούνται από τα γηρατειά είναι πολύ σοβαρά και κυρίως στους ηλικιωμένους που ζουν μόνοι τους.

Η συσκευή SOS 100 μπορεί να φροντίζει τα αγαπημένα σας πρόσωπα για λογαριασμό σας , και να σας ενημερώνει οταν αυτά σας χρειάζονται.

Μια πρωτοποριακή λύση για τη φροντίδα των ηλικιωμένων, των ασθενών και των ατόμων με κινητικά προβλήματα.  Με την συσκευή αυτή θα αισθάνονται ασφάλεια,  και τα συγγενικά τους άτομα ήσυχα διότι τώρα θα μπορούν να ενημερώνονται άμεσα όταν τους χρειάζονται και να επέμβουν όταν παραστεί ανάγκη.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

Κατάλληλη συσκευή βοήθειας SOS και για τα ανήλικα παιδιά, απλά πατάνε το κόκκινο κουμπί και η συσκευή τηλεφωνεί για “ΒΟΗΘΕΙΑ!

Ο ηλικιωμένος πατά μία φορά το κουμπί sos  και η συσκευή καλεί σε βοήθεια.

Με το αδιάβροχο κόκκινο κουμπί sos ο ηλικιωμένος δεν χρειάζεται να μετακινηθεί από την θέση του ή να καλέσει κάποιο τηλεφωνικό αριθμό.

Πατώντας το κόκκινο κουμπί η συσκευή αυτόματα στέλνει μηνύμα βοήθειας μέσω  SMS και τηλεφωνεί στα συγγενικά του πρόσωπα.

Μόλις απαντηθεί μία κλήση θα μπορείτε να συνομιλήσετε μαζί του με ανοιχτή ακρόαση

Το σύστημα Φροντίδας Ηλικιωμένων SOS 100 είναι μια λύση τηλε-φροντίδας κατάλληλη για αρρώστους, ηλικιωμένους, και για άτομα με κινητικά προβλήματα και για αυτούς που κατοικούν μόνοι τους.
Η συσκευή έχει ενσωματωμένο θερμόμετρο και μπορείτε να ορίσετε τα όρια θερμοκρασίας που θέλετε να έχει μέσα στο σπίτι . Πχ ρυθμίζετε ότι η θερμοκρασία του χώρου πρέπει να είναι από 15 έως 30 βαθμούς. Η συσκευή θα σας ειδοποιήσει εάν η θερμοκρασία μέσα στο σπίτι κατέβει ή ανέβει από αυτά τα όρια .
Η συσκευή SOS είναι εύκολη και απλή στην χρήση της και βοηθάει τους ηλικιωμένους να αισθάνονται ασφάλεια γιατί τώρα θα μπορούν να ενημερώνουν τους συγγενείς τους όταν χρειάζονται την βοήθεια τους όπως πχ να πέσουν στο πάτωμα ή στο μπάνιο και δεν μπορούν να σηκωθούν.

Πως λειτουργεί :

Το σύστημα SOS 100 αποτελείτε από την κεντρική μονάδα που λειτουργεί με μία κάρτα sim κινητής τηλεφωνίας και το αδιάβροχο μπουτόν S.O.S.

Τοποθετήστε στην συσκευή μια κάρτα κινητής τηλεφωνίας  GSM Quad-band frequency: 850/900/1800/1900MHz. αφού πρώτα απενεργοποιήσετε το Pin σε ενα κινητό τηλέφωνο . ( ορισμένες καινούργιες sim κάρτες της vodafone και της Cosmote που είναι 4G δεν υποστηρίζουν το GSM και δεν συντονίζουν σωστά με την συσκευή)  Σας συνιστούμε τις κάρτες της WIND.

Το μπουτόν sos έχει μπαταρία η οποία κρατάει περίπου 6 μήνες και η εμβέλεια επικοινωνίας  με την κεντρική μονάδα φτάνει τα 40 μέτρα σε ανοιχτό χώρο. ( Προαιρετικά με τον ενισχυτή  σηματος PRT 3000 μπορείτε να επεκτείνετε την εμβέλεια του στα 1000 μέτρα σε ανοιχτό χώρο.)

Στην συσκευή μπορείτε να καταχωρήσετε στην μνήμη της μέχρι 10 τηλεφωνικά νούμερα ανάγκης κινητά ή σταθερά

Όταν το ηλικιωμένο άτομο χρειαστεί βοήθεια το μόνο που έχει να κάνει είναι να πατήσει το κόκκινο πλήκτρο sos.

Αμέσως ο αισθητήρας θα δώσει εντολή στην κεντρική μονάδα και αυτή με την σειρά της θα σας στείλει ένα SOS μήνυμα μέσω sms στο κινητό σας και στην συνέχεια θα αρχίσει να τηλεφωνεί στο πρώτο αριθμό έκτακτης ανάγκης που έχετε καταχωρήσει στην μνήμη της.

Σε περίπτωση που δεν απαντήσει ο πρώτος αριθμός, θα κληθεί ο δεύτερος ο τρίτος , ο τέταρτος μέχρι 10 τηλεφωνικούς αριθμούς κινητών ή σταθερών τηλεφώνων .

Μόλις απαντηθεί μία κλήση θα μπορείτε να συνομιλήσετε μαζί του με ανοιχτή ακρόαση.

Κατεβάστε την εφαρμογή για το κινητό σας τηλέφωνο  Ιphone   : Εφαρμογή Senior Helper SOS 100 για IOS

Κατεβάστε την εφαρμογή  για το κινητό σας τηλέφωνο android : Εφαρμογή Senior Helper SOS 100 για Android


Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό