Menu
Your Cart
bannerespaE728X90

Ναρθηκας Αλουμινιου Ρινος Εξωτερικος Nasal Splint Standard 2060300

Ναρθηκας Αλουμινιου Ρινος Εξωτερικος Nasal Splint Standard 2060300
Ναρθηκας Αλουμινιου Ρινος Εξωτερικος Nasal Splint Standard 2060300
12,65€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,20€
  • Stock: Παράδοση σε 3-4 ημέρες
  • Κωδικός: 01-5029
Συσκευασία: Συσκευασια 10 τεμαχιων
Ο εξωτερικός ρινικός νάρθηκας αλουμινίου της SPIGGLE & THEIS σε διαστάσεις 64x40x36 χιλιοστά προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα για την αντιμετώπιση προβλημάτων αναπνευστικής αλλά και άλλων φυσιολογικών δυσκολιών.

Αναλύοντας τα πλεονεκτήματά του:

Υλικό: Ο κατασκευαστής χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας, κυρίως αλουμίνιο, που προσφέρει αντοχή και ανθεκτικότητα στη χρήση.

Εργονομία: Ο σχεδιασμός του είναι ειδικά προσαρμοσμένος για να παρέχει άνεση και ευκολία χρήσης, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει αποτελεσματική διέλευση του αέρα.

Ελαφρύτητα: Η ελαφρύτητα του αλουμινίου καθιστά τον νάρθηκα άνετο στη χρήση, ενώ παράλληλα διατηρεί το βάρος του στο ελάχιστο, βοηθώντας στην αποφυγή ενοχλήσεων.

Εύκολη συντήρηση: Η επιφάνεια του αλουμινίου είναι εύκολη στον καθαρισμό και στη συντήρηση, παρέχοντας μακροχρόνια αξιόπιστη λειτουργία.

Ευελιξία στη χρήση: Ο εξωτερικός σχεδιασμός του επιτρέπει την προσαρμογή σε διάφορα μεγέθη και σχήματα μυτών, καθιστώντας τον κατάλληλο για διάφορες ανάγκες και χρήσεις.

Ρινικός νάρθηκας από αλουμίνιο με επένδυση
εύκολα ευπλαστός
αυτοκόλλητο πίσω μέρος

Περιλαμβάνεται αυτοκόλλητο pad αφρού Dorsum

Συνολικά, ο εξωτερικός ρινικός νάρθηκας αλουμινίου της SPIGGLE & THEIS είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο για τη διαχείριση προβλημάτων αναπνευστικής και άλλων φυσιολογικών δυσκολιών, παρέχοντας άνεση, αξιοπιστία και ευκολία στη χρήση του.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε