Κρεατίνη Μονοϋδρική Creapure Creatine 250gr

Σε Απόθεμα 1-3 ημέρες
SKU
04-4979
12,90 € 10,40 €
PURE Nutrition USA

Creatine by Creapure® είναι μια μεγάλη επιλογή για όσους θέλουν να τροφοδοτήσουν την απόδοσή τους.

Η Creapure κρεατίνη είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας και καθαρότητας που συμβάλλει στη βελτίωση της αποτελεσματικότητάς της.
Η κρεατίνη είναι το πιο δημοφιλές συμπλήρωμα σπορ που διατίθεται σήμερα. Μελέτες δείχνουν ότι η κρεατίνη μπορεί να ενισχύσει τις αθλητικές επιδόσεις, να ενισχύσει τη δύναμη, να αυξήσει τα επίπεδα ενέργειας και την ανάρρωση μετά από προπονήσεις.

Η κρεατίνη μπορεί να αυξήσει σημαντικά την άλιπη μυϊκή μάζα σε λίγες μόνο εβδομάδες. Η κρεατίνη έχει το τρομερό αποτέλεσμα των υπερ-ενυδατικών μυϊκών κυττάρων με νερό. Αυξάνει την ανάπτυξη των μυών και καθιστά τις μυϊκές ίνες μεγαλύτερες και ισχυρότερες. Όποιος είναι έτοιμος να έχει περισσότερη ενέργεια, να χτίσει περισσότερους μυς γρηγορότερα και να έχει περισσότερη αντοχή θα πρέπει να προσπαθήσει να συμπληρώσει με μονοϋδρική κρεατίνη.

Στη συνέχεια, οποιοσδήποτε θα ήθελε να τονώσει περισσότερο αυξάνοντας την άπαχο μυϊκή μάζα και να χάσει αυτό το επιπλέον λίγο λίπος θα πρέπει να συμπληρώνεται με μονοϋδρική κρεατίνη. Τέλος, όποιος εμπλέκεται σε έντονη σωματική δραστηριότητα, αντιμετωπίζει σωματικό άγχος και κούραση και λατρεύει απίστευτα αποτελέσματα πρέπει να συμπληρώνεται με μονοϋδρική κρεατίνη.

Η μικρονισμένη κρεατίνη έχει 20 φορές μεγαλύτερη επιφάνεια. Μεγαλύτερη περιοχή εξυπηρέτησης σημαίνει ευκολότερη, ταχύτερη και πληρέστερη ανάμειξη και δεν προκαλεί αναστάτωση στο στομάχι.

Το CREAPURE Creatine της Pure Nutrition, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής το οποίο περιέχει υψηλής ποιότητας μονοϋδρική κρεατίνη.

Περαιτέρω, η κρεατίνη ως φυσική ένωση σώματος μετατρέπεται σε φωσφοκρεατίνη η οποία αναγεννά τα ΑΤΡs, την ταχύτερη πηγή ενέργειας κατά τη διάρκεια έντονης προπόνησης.

Το CREAPURE Creatine της Pure Nutrition, είναι επιστημονικά ισορροπημένο για να βοηθήσει στην επίτευξη της βέλτιστης ανάπτυξης μυών, να αυξήσει το μέγεθος και τη δύναμη των μυών, να ενισχύσει την αντοχή και να βελτιώσει την απόδοση.

Χαρακτηριστικά του CREAPURE Creatine της Pure Nutrition :

  • Αύξηση της μυικής μάζας
  • Αυξάνει την συγκέντρωση και την αντοχή
  • Ενισχύει την αποκατάσταση των μυών

Συνιστώμενη δοσολογία:Για 5-7 μέρες συνεχόμενες πάρτε 20γρ. την ημέρα, χωρισμένα σε 4 δόσεις των 5γρ. με κενό ανάμεσα 3-4 ώρες.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό