Τεστ Ανίχνευσης Αντιγόνων Κορονοϊoύ COVID-19 INCP-ACO502 Biotech 20Τεμ.

Σε Απόθεμα 1-3 ημέρες
SKU
01-4104
130,00 € 130,00 €

Το COVID-19 Antigen Rapid Test είναι μια ταχεία χρωματογραφική ανοσοδοκιμασία για την ποιοτική ανίχνευση των αντιγόνων SARS-CoV-2 που υπάρχουν στον ανθρώπινο ρινοφάρυγγα.

ΕΝΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ 


Το COVID-19 Antigen Rapid Test (Ρινοφαρυγγικός στυλεός) είναι μια ταχεία χρωματογραφική ανοσοδοκιμασία για την ποιοτική ανίχνευση των αντιγόνων SARS-CoV-2 σε ρινοφαρυγγικά δείγματα επιχρίσματος.
Τα αποτελέσματα είναι για την ανίχνευση αντιγόνων SARS-CoV-2. Ένα αντιγόνο είναι γενικά ανιχνεύσιμο σε δείγματα του ανώτερου αναπνευστικού κατά την οξεία φάση της μόλυνσης.
Τα θετικά αποτελέσματα δείχνουν την παρουσία ιογενών αντιγόνων, αλλά απαιτείται κλινική συσχέτιση με το ιστορικό του ασθενούς και άλλες διαγνωστικές πληροφορίες για τον προσδιορισμό της κατάστασης της λοίμωξης.

Τα θετικά αποτελέσματα δεν αποκλείουν βακτηριακή λοίμωξη ή συν-μόλυνση με άλλους ιούς.

Ο παράγοντας που ανιχνεύεται μπορεί να μην είναι η συγκεκριμένη αιτία της νόσου.
Τα αρνητικά αποτελέσματα δεν αποκλείουν τη μόλυνση του SARS-CoV-2 και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως η μοναδική βάση για τη λήψη αποφάσεων για τη θεραπεία ή τη διαχείριση του ασθενούς.

Τα αρνητικά αποτελέσματα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως υποθετικά και να επιβεβαιώνονται με μοριακή ανάλυση, εάν είναι απαραίτητο για τη διαχείριση του ασθενούς.

Τα αρνητικά αποτελέσματα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη στοπλαίσιο των πρόσφατων εκθέσεων, του ιστορικού και της παρουσίας κλινικών σημείων καισυμπτωμάτων ενός ασθενούς σύμφωνα με το COVID-19.


Το COVID-19 Antigen Rapid Test προορίζεται για χρήση από εκπαιδευμένο προσωπικό κλινικών εργαστηρίων.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό