Νέο

Συσκευή μέτρησης Φορμαλδεύδης (HCHO) TVOC BQ16

Σε Απόθεμα
SKU
02-3296
395,81 € 319,20 €
Blank page

Συσκευή μέτρησης HCHO TVOC BQ16

Ακριβής καταγραφή συγκεντρώσεων φορμαλδεϋδης και πτητικών οργανικών ενώσεων για την αξιολόγηση της ποιότητας αέρα του χώρου

Είτε οι δικοί σας χώροι διαβίωσης, γραφεία και χώροι εργασίας, ή δημόσιες εγκαταστάσεις, σχολεία και νηπιαγωγεία – παντού όπου άνθρωποι παραμένουν σε εσωτερικούς χώρους, ο καθαρός, χωρίς επιβαρύνσεις αέρας χώρου είναι αξίωμα για τη διατήρηση της υγείας.

Δυστυχώς, ο άνθρωπος δεν μπορεί να δει την επιβάρυνση του αέρα, αλλά μπορεί ευτυχώς να τη μετρήσει αξιόπιστα: Με τη συσκευή μέτρησης HCHO TVOC BQ16 της Trotec.

Οι πιο συνηθισμένες και επικίνδυνες ομάδες ουσιών όσον αφορά την έκθεση του αέρα εσωτερικού χώρου είναι ασφαλώς η φορμαλδεϋδη (HCHO) και οι πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC).

Γι αυτό μπορείτε να μετρήσετε ταυτόχρονα και τις δύο συγκεντρώσεις σε πραγματικό χρόνο με τον BQ16 και να εξασφαλίσετε οτι η επιβάρυνση του αέρα χώρου βρίσκεται σε ακίνδυνο επίπεδο. Ο BQ16 καταγράφει ήδη τις μικρότερες συγκεντρώσεις απο 0,01 ppm ή 0,01 mg/m³.

Ο νομοθέτης καθορίζει οριακές τιμές συνήθως σε mg/m³ ή ως ppm (parts per Million). Για αυτόν το λόγο, ο BQ16 σχεδιάστηκε έτσι ώστε να σας δείχνει όλες τις μετρηθείσες τιμές μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού -και προαιρετικά απευθείας- σε mg/m³ ή ppm.

Η χρήση του BQ16 είναι επομένως ευχάριστα εύκολη: Μετά το άνοιγμα, η συσκευή μέτρησης εξακριβώνει αυτόματα τις επικρατούσες συγκεντρώσεις HCHO και TVOC. Και οι δύο τιμές μέτρησης παρουσιάζονται ταυτόχρονα στην ευανάγνωστη και φωτιζόμενη οθόνη του BQ16.

Μέσω των ενσωματωμένων λειτουργιών MIN, MAX και HOLD μπορείτε επίσης να δείτε κάθε στιγμή κατά τη διάρκεια της μέτρησης τη μέγιστη ή ελάχιστη μετρηθείσα τιμή και να καταγράψετε αν είναι απαραίτητο την παρούσα τιμή μέτρησης. Για λειτουργία με εξοικονόμηση μπαταρίας, αυτή η πρακτική συσκευή μέτρησης είναι εξοπλισμένη εκτός των άλλων με αυτόματη διακοπή λειτουργίας.

Το νέο ερεθίζει μόνο τις αισθήσεις – όχι μάτια, μύτη και υγεία

Καινούργιο διαμέρισμα, νέα διαρρύθμιση, καινούργια έπιπλα, καινούργια ταπετσαρία, καινούργιο χαλί, κανούργιο δάπεδο ή ακόμη και νέο αυτοκίνητο. Το νέο πρέπει να ευχαριστεί και όχι να μας αρρωσταίνει. Σε πολλά νέα υλικά κρύβονται ωστόσο δυστυχώς επικίνδυνη φορμαλδεϋδη και πολλές πτητικές οργανικές ενώσεις. Χρησιμοποιήστε επομένως το BQ16 για σίγουρη εκτίμηση επικυνδυνότητας στους δικούς σας χώρους και στο χώρο εργασίας, στο αυτοκίνητο ή επιτόπου στο κατάστημα, παραδείγματος χάρη κατα την αγορά επίπλων ή οικοδομικών υλικών.


Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό