Συσκεύη φυσικοθεραπείας Deep Oscillation Pers

Παράδοση 3-4 μέρες
SKU
02-1125
1.840,00 € 1.483,87 €

Θεραπεία με το Deep Oscillation

Το Deep Oscillation αποτελεί μια μοναδική, πατενταρισμένη μέθοδο θεραπείας.

Η ειδική του κατασκευή επιτρέπει τη δημιουργία δονήσεων βιολογικών επιδράσεων στην πάσχουσα περιοχή, μέσω ηλεκτροστατικής έλξης και τριβής.

Σε αντίθεση με άλλες μηχανικές θεραπείες που εφαρμόζονται επιφανειακά, αυτές οι ευχάριστες δονήσεις έχουν μια ήπια και σε βάθος επίδραση σε όλα τα επίπεδα των ιστών (επιδερμίδα, συνδετικός ιστός, υποδόριο λίπος, μύες, αγγεία αίματος και λεμφικά αγγεία) και έτσι απαιτείται ελάχιστη εφαρμογή πίεσης που επιτρέπει έτσι την εφαρμογή σε οξείες φάσεις τραυμάτων ή σε περιπτώσεις έντονου πόνου.

Οι παρακάτω επιδράσεις του Deep Oscillation είναι κλινικά αποδεδειγμένες:

- Υψηλή αποτελεσματικότητα στη μείωση του πόνου

- Αντιφλεγμονώδης επίδραση

- Αποτελεσματικότητα στην υποχώρηση του οιδήματος

- Επιτάχυνση της ανάπλασης των τραυμάτων

- Αντι-ινώδης επίδραση

- Βελτίωση τροφικότητας

- Μείωση ερυθρότητας φλεγμονής

- Αποτοξίνωση

- Βελτίωση της ποιότητας των ιστώνΓια τη θεραπεία, ο ασθενής συγκρατεί μια ουδέτερα φορτισμένη ράβδο τιτανίου ανάμεσα στα δάκτυλά του.

Η ευεργετική επίδραση του Deep Oscillation αναπτύσσεται κάτω από την κεφαλή εφαρμογής, την οποία μετακινεί ο θεραπευτής, κυκλικά στην επιφάνεια του σώματος πάνω στην πάσχουσα περιοχή.

Περιοχές Εφαρμογής του Deep Oscillation

ΜΥΪΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΥΠΕΡΔΙΑΤΑΣΗ

Στις μυϊκές κακώσεις και τους τραυματισμούς από υπερδιάταση το Deep Oscillation έχει αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα με ταυτόχρονη μείωση του οιδήματος, ενεργοποιεί άμεσα τους μηχανισμούς αναλγησίας και επιτρέπει την ταχύτερη επαναφορά σε μορφές ενεργητικής άσκησης και προπόνησης.

ΠΡΟ- ΚΑΙ ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Με το Deep Oscillation, οι φλεγμονές και τα οιδήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν προ- και μετεγχειρητικά αισθητά γρηγορότερα από τις συμβατικές θεραπείες.

Λόγω της μοναδικής δυνατότητας εφαρμογής θεραπείας στο οξύ στάδιο, οι μηχανισμοί ανάπλασης κινητοποιούνται πιο γρήγορα, αποφεύγεται η τοπική φλεγμονή και μειώνεται ο πόνος για μακρά περίοδο.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Η εφαμογή της θεραπείας με το Deep Oscillation μετά την προπόνηση προσφέρει γρήγορη μείωση του μυϊκού τόνου, μείωση των σκληρύνσεων του υποδόριου συνδετικού ιστού και αποτελεσματική επίδραση των μικροτραυμάτων (μυϊκών πόνων).

Οι άχρηστες ουσίες και τα κυτταρικά παράγωγα απορρίπτονται ταχύτερα κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Επιταχύνεται έτσι, και η τροφοδοσία των μυϊκών κυττάρων με θρεπτικές ουσίες, συμβάλλοντας στην ολική επαναφορά σε ρυθμούς πλήρους προπόνησης και απόδοσης.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό