Συσκευή Επιτοίχια Αλουμινίου για καθαριστικό και αντισηπτικό χωρητικότητας 1000ml

Σε Απόθεμα
SKU
01-3628
62,88 € 50,71 €

Elbow Dispenser Aluminum

Επιτοίχια συσκευή καθαριστικού και αντισηπτικού χωρητικότητας 1000ml


ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Η Elbow Dispenser Aluminum είναι μία επιτοίχια συσκευή για την χειροκίνητη παροχή υγρού καθαριστικού και αντισηπτικού, σε δοχείο χωρητικότητας 1000ml.

 

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η μεταλλική επιτοίχια συσκευή Elbow Dispenser Aluminum χωρητικότητας 1000 ml είναι κατάλληλη για την παροχή υγρού καθαριστικού και αντισηπτικού. Η συσκευή αποτελείται από πλαστική βάση αυξημένης αντοχής, η οποία προσαρμόζεται με βίδες στον τοίχο. Στην βάση επικάθεται μέσω ειδικών αρμών μεταλλικό περίβλημα κατασκευασμένο από αρίστης ποιότητας ανοδιωμένο αλουμίνιο. Εντός του περιβλήματος, υπάρχει αντλία, παροχής 1,5 ml περίπου.
Στο ανώτερο σημείο της συσκευής προεξέχει ο μοχλός χειρισμού, σχήματος Π, από ανοξείδωτο ατσάλι μήκους 11 εκ. που επιτρέπει τη χρήση της συσκευής από το προσωπικό με άσηπτη τεχνική. Ολόκληρη η συσκευή πλένεται στο χέρι ή σε αυτόματο πλυντήριο (dishwasher safe) σε χαμηλή θερμοκρασία.


Η συσκευή δεν συνοδεύεται από άδειο πλαστικό περιέκτη αλλά δέχεται όλα τα συνήθη δοχεία καθαριστικών και αντισηπτικών υγρών που κυκλοφορούν στο εμπόριο σε ορθογώνιες συσκευασίες (Euro bottles) των 1000 ml.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Χαρτοκιβώτιο με μία συσκευή

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Διαβάζετε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Βρήκαμε άλλα προϊόντα που μπορεί να σας αρέσουν!