Πρωτεϊνη Super Nitro Whey 2,2kg Weider

SKU
C-01-2647
Τόσο χαμηλά όσο 65,00 € 52,42 €

H Super Nitro Whey είναι μια πρωτεΐνη που παράγεται από 100% απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος (Isolate) και συμπυκνωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος η οποία εκχυλίζεται μέσω των εξελιγμένων τεχνικών micro και ultra filtration και έχει αναπτυχθεί για να πρoωθεί τη μυϊκή αποκατάσταση και ανάπτυξη.

Να έχετε υπόψη ότι η πιο σημαντική στιγμή για τη μυϊκή ανάπτυξη είναι αμέσως μετά την άσκηση.

Αυτή η στιγμή είναι που έρχεται η Super Nitro Whey για να τροφοδοτήσει τον οργανισμό και τους μυς σας με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται.

Εκτός από τον εφοδιασμό του οργανισμού με αμινοξέα τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για τη μυϊκή ανάπτυξη, η Super Nitro Whey είναι πλούσια και σε περιεκτικότητα σε L-Γλουταμίνη, η οποία εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή μυϊκή αποκατάσταση.

Ιδιότητες:

• 100% Πρωτεΐνη ορού γάλακτος & απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος:

Οι διαδικασίες παραγωγής ultra και micro filtration είναι αυτές οι οποίες αποδίδουν μια πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας και αποτελεσματικότητας, αυξημένο προφίλ αμινοξέων και για αυτό το λόγο η Super Nitro Whey είναι ένα προϊόν ανώτερης ποιότητας.

•Ο συνδυασμός απομονωμένης πρωτεΐνης ορού γάλακτος και συμπυκνωμένης πρωτεΐνης ορού γάλακτος καθιστά αυτό το συμπλήρωμα μια πλούσια πηγή αμινοξέων BCAA τα οποία διαδραματίζουν ένα σημαντικό ρόλο στη μυϊκή αποκατάσταση.

• L-Γλουταμίνη: Ένα ουσιώδες αμινοξύ το οποίο προωθεί τη διαδικασία της μυϊκής αποκατάστασης μετά την άσκηση.

Μειώνει το μυϊκό καταβολισμό και τις επιπτώσεις της υπερ-προπόνησης ενώ ενισχύει και το ανοσοποιητικό σύστημα.

• Βιταμίνη Β6: Εκτός των υπολοίπων οφελών που προσφέρει, διαδραματίζει και ένα σημαντικό ρόλο στη πρωτεϊνοσύνθεση η οποία είναι μια σημαντική λειτουργία.

• Ασβέστιο: Ένα από τα πλέον σημαντικά θρεπτικά συστατικά για τη λειτουργία του οργανισμού, έχει ενεργό ρόλο σε πολλές ζωτικές λειτουργίες όπως επίσης και στη διαδικασία της μυϊκής ανάπτυξης και αποκατάστασης.

Δοσολογία

Ανακατέψτε 30g σκόνη σε 300ml νερό ή γάλα 1,5% λιπαρών. Αναλόγως του διατροφολογικού σας προγράμματος, καταναλώνετε 1-3 δόσεις ημερησίως (πριν και μετά την προπόνηση).

 (είναι προτιμότερο να πίνετε την Super nitro whey διαλυμένη σε νερό).

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Βρήκαμε άλλα προϊόντα που μπορεί να σας αρέσουν!