Καρδιογράφος 3-κάναλος CardioPocket ECG 3 Με Λογισμικό Contec 90A

Σε Απόθεμα 1-3 ημέρες
SKU
02-4373
481,00 €
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ
Blank page
Καρδιογράφος τρικάναλος τσέπης CONTEC 90A
Έγχρωμη οθόνη LCD 2,83'' (ανάλυση: 320?240) για την προβολή της κυματομορφής ΗΚΓ και της κατάστασης λειτουργίας με ευκρινή και κατανοητό τρόπο.
Βολικός χειρισμός με την οθόνη αφής (touch screen) και πλήκτρα λειτουργίας.
Ταυτόχρονη λήψη ΗΚΓ από 12 απαγωγές, επεξεργαστής ψηφιακού σήματος για λήψη υψηλής ποιότητας κυματομορφών ΗΚΓ μέσω φίλτρου AC, φίλτρου γραμμής βάσης και ηλεκτρομαγνητικού φίλτρου για τα σήματα ΗΚΓ.
Θερμικός εκτυπωτής υψηλής ανάλυσης (8dot/mm).
Δεν χρειάζεται ρύθμιση.
Συχνότητα καταγραφής: έως και 150Hz.
Προβολή ΗΚΓ από 3/6/12 απαγωγές, προβολή λειτουργίας εκτύπωσης, ευαισθησίας, ταχύτητας χαρτιού και κατάστασης φίλτρου λειτουργία κατάλληλη για αντιπαραβολή διαγνώσεων.
Εξειδικευμένο, υψηλής ακρίβειας ψηφιακό φίλτρο για την εξάλειψη διακύμανσης της γραμμής βάσης και των παρεμβολών στην κυματομορφή ΗΚΓ. Ενισχύει σημαντικά την ικανότητα παρεμπόδισης των διακυμάνσεων στη γραμμή βάσης και διευκολύνει την αξιολόγηση της κυματομορφής.
Συνεχής καταγραφή σε πραγματικό χρόνο ευκρινούς και ακριβούς κυματομορφής ΗΚΓ και επισημάνσεων (μεταξύ των οποίων σύμβολο απαγωγής, ευαισθησία, ταχύτητα χαρτιού, κατάσταση φίλτρου κλπ.).
Η συσκευή διαθέτει λειτουργία αυτόματης ανάλυσης και αυτόματης διάγνωσης των τακτικών παραμέτρων της κυματομορφής ΗΚΓ. Παρέχει αποτελέσματα μέτρησης και πόρισμα αυτόματης διάγνωσης για παραμέτρους όπως HR (καρδιακή συχνότητα), διάστημα P-R, διάρκεια P, διάρκεια QRS, διάστημα Q-T, Q-Tc, άξονας P, άξονας QRS, άξονας T, R(V5), S(V1), R(V5)+S(V1) προς διευκόλυνση του ιατρικού προσωπικού και για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.
Τροφοδοσία από εναλλασσόμενο (AC) και συνεχές (DC) ρεύμα.
Υπό τις καλύτερες συνθήκες τροφοδοσίας με συνεχές ρεύμα (DC), η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου μπορεί να λειτουργεί για 4 ώρες συνεχώς, μα εκτυπώνει έως και για 90 λεπτά και για 150 ΗΚΓ, καλύπτοντας τις ανάγκες που παρουσιάζονται κατά τις συνεχείς επισκέψεις ασθενών κατ' οίκων και της σωματικής εξέτασης.
Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου είναι αποσπώμενη, διευκολύνοντας την αντικατάστασή και φόρτισή της οποιαδήποτε στιγμή.
Διατίθεται κάρτα μνήμης SD για την αποθήκευση έως και 100 περιστατικών, διευκολύνοντας έτσι τον ιατρό στην επισκόπησή τους και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων.
Στη λειτουργία επισκόπησης, μπορείτε να ελέγξετε την κυματομορφή του αποθηκευμένου περιστατικού. Δίνεται επίσης η δυνατότητα αυτόματης ανάλυσης των παραμέτρων μέτρησης και των πληροφοριών διάγνωσης.
Μπορείτε να επιλέξετε γλώσσα για το περιβάλλον εργασίας, και να εκτυπώσετε την αναφορά σε αυτές τις γλώσσες.
Διατίθεται λογισμικό ECG-Sync.
Συνδέστε με υπολογιστή μέσω θύρας USB για να δημιουργήσετε σταθμό εργασίας ΗΚΓ.
Συγκεντρώστε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και το λογισμικό θα τααναλύσει και θα τυπώσει την αναφορά.
Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε στον υπολογιστή παλιά περιστατικά που έχουν αποθηκευτεί στη συσκευή ΗΚΓ.
Κομψή σχεδίαση, εύκολο στη μεταφορά.
Ζυγίζει λιγότερο από 1kg.
Διαστάσεις χαρτιού καταγραφής: 50mmx20m.
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό