Κάλτσες Αντιθρομβωτικές Λευκές Ριζομηρίου με λάστιχο Σιλικόνης Relaxan Standard Κλάση 1 (18-23mmHg)

SKU
C-04-3327
Από 15,07 € 12,15 €
Relaxsan

Αντιθρομβωτικές κάλτσες ριζομηρίου διαβαθμισμένης συμπίεσης Relaxsan Medicale Antiembolism Economy, από λεπτό νήμα και ενισχυμένες ραφές στη φτέρνα. Είναι κατασκευασμένες με διπλή ελαστική ίνα και χωρίς την χρήση Latex. Η αναφερόμενη συμπίεση αφορά τον αστράγαλο και μειώνεται σταδιακά προς τα πάνω εξασφαλίζοντας την σωστή και καλή κυκλοφορία του αίματος. Κατασκευάζονται στην Ιταλία. Οι αντιθρομβωτικές κάλτσες, συνήθως συνταγογραφούνται από ειδικούς γιατρούς οι οποίοι, σύμφωνα με τα ποικίλα νοσήματα που χρήζουν αντιμετώπισης, συστήνουν το κατάλληλο προϊόν και το σωστό βαθμό συμπίεσης. 

Διαθέσιμες μόνο με Ανοιχτά Δάκτυλα για να εξασφαλίζεται η επιθεώρηση του ποδιού από τον γιατρό.

Διαθέσιμα χρώματα:

  • Λευκό

Συστάσεις: Είναι πολύ σημαντικό να φοράτε το σωστό μέγεθος για αποφευχθεί οποιαδήποτε πληγή στα πόδια.

Αντενδείξεις: 

  • Δε συνιστάται για ασθενείς οι οποίοι πάσχουν απο ανοιχτά έλκη, δερματοπάθειες που έχουν εκκρίσεις, δερματίτιδες, ερυθήματα και για όλες τις περιπτώσεις που δεν το συστήνει γιατρός.

  • Δε συνιστάται σε άτομα αλλεργικά στα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή των καλτσών.

Διαθέσιμες Συμπιέσεις:

  • Κλάση 1 (18-23mmHg) - Για την προφύλαξη και αποφυγή ελαφριών θρομβοεμβολικών διαταραχών σχετιζόμενες με χειρουργικές επεμβάσεις, σε κλινική ή νοσοκομειακή χρήση, σαν βοήθημα μετα-τραυματικών θεραπειών και για την περίθαλψη οιδημάτων, θλάσεων και διαστρεμμάτων. 

  • Κλάση 2 (25-32mmHg) - Για την προφύλαξη και αποφυγή ελαφριών θρομβοεμβολικών διαταραχών σχετιζόμενες με χειρουργικές επεμβάσεις, σε κλινική ή νοσοκομειακή χρήση, σαν βοήθημα μετα-τραυματικών θεραπειών και για την περίθαλψη οιδημάτων, θλάσεων και διαστρεμμάτων. 

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό

//