Γάντια

Ιατρικά γάντια & γάντια μιας χρήσης για κάθε απαίτηση

Τα γάντια μιας χρήσης για ιατρικούς σκοπούς χρησιμοποιούνται καθημερινά στη χειρουργική, στο νοσοκομείο ή στο εργαστήριο ως προστασία για διάφορες εφαρμογές.

Ακριβώς όπως η τακτική χρήση των απολυμαντικών χεριών ή των χειρουργικών μάσκων, τα ιατρικά γάντια είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία της βασικής υγειονομικής υγιεινής και αποτελούν μέρος της ατομικής προστατευτικής φθοράς τόσο για την προστασία του ασθενούς όσο και του χρήστη.

Τα γάντια μίας χρήσης δεν προστατεύουν μόνο τον χρήστη από δυνητικά μολυσματικά παθογόνα, αλλά ταυτόχρονα εμποδίζουν την μετάδοση ασθενειων στον ασθενή.

Επιπλέον, τα γάντια μιας χρήσης παρέχουν επίσης χημική προστασία κατά την αντιμετώπιση μη ανεκτικών στο δέρμα ουσιών

Ιατρικά γάντια κατασκευασμένα από λατέξ, νιτρίλιο, βινύλιο και πολυμερές 

Μπορείτε να παραγγείλετε ιατρικά γάντια και προστατευτικά γάντια κατασκευασμένα από διάφορα υλικά από εμάς.

Εκτός από τα κλασικά γάντια από λάτεξ σας προσφέρουμε γάντια νιτριλίου χωρίς λατέξ για χρήστες με αλλεργίες από λατέξ, γάντια εξετάσεων με γεύση μέντας για προφορικές εξετάσεις, γάντια μιας χρήσης με ενυδατική εσωτερική επένδυση ή αποστειρωμένα γάντια συμπολυμερούς.

Η κατηγορία των χειρουργικών γαντιών αποτελείται από υψηλής ποιότητας γάντια μιας χρήσης για διάφορες περιοχές εφαρμογής, όπως γενική χειρουργική επέμβαση, μικροχειρουργική, ορθοπεδική χειρουργική ή ανακατασκευαστική χειρουργική επέμβαση.

Εδώ, σας προσφέρουμε προστατευτικά γάντια από γνωστές μάρκες και κατασκευαστές, όπως η σειρά Gammex της Ansell

Γάντια μίας χρήσης από γνωστούς κατασκευαστές 

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

Στοιχεία 1-32 από 34

Σελίδα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

Στοιχεία 1-32 από 34

Σελίδα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση