Menu
Your Cart
bannerespaE728X90

Μονιμοποιητικο Σπρει για Κυτταρολογικες Εξετασεις Gimafix Spray 100 ml.29788

Μονιμοποιητικο Σπρει για Κυτταρολογικες Εξετασεις Gimafix Spray 100 ml.29788
Μονιμοποιητικο Σπρει για Κυτταρολογικες Εξετασεις Gimafix Spray 100 ml.29788
6,34€
Χωρίς ΦΠΑ: 5,11€
  • Stock: Διαθέσιμο - Παράδοση σε 1-3 ημέρες
  • Κωδικός: 01-5561
Συσκευασία: Κουτί 12 τεμαχίων

Προσφέρουμε αυτό το προϊόν με τις παρακάτω πληροφορίες:

Τίτλος προϊόντος: Μονιμοποιητικο Σπρει για Κυτταρολογικες Εξετασεις Gimafix Spray 100 ml.29788

Περιγραφή: Το Gimafix Spray 100 ml.29788 είναι ένα αξιόπιστο και απαραίτητο εργαλείο για κυτταρολογικές εξετάσεις. Η σύνθεσή του παρέχει σταθεροποίηση, προστασία και μακροπρόθεσμη διατήρηση των κυττάρων, εξασφαλίζοντας αξιόπιστα αποτελέσματα και αναπαραγώμενες κυτταρολογικές αναλύσεις. Με το Gimafix Spray, μπορείτε να εκτελέσετε τις κυτταρολογικές εξετάσεις με ευκολία, ακρίβεια και ασφάλεια.
Με τη βοήθεια του Gimafix Spray, μπορείτε να επιτύχετε τα εξής:

Σταθεροποίηση των κυττάρων: Το Gimafix Spray προστατεύει τη δομή των κυττάρων και εμποδίζει την αλλοίωσή τους κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Αυτό εξασφαλίζει αξιόπιστα και αναπαραγώμενα αποτελέσματα.

Ευκολία χρήσης: Η απλή εφαρμογή του σπρέι στο κυτταρολογικό δείγμα επιτρέπει γρήγορη και αποτελεσματική επεξεργασία. Η ομοιόμορφη κατανομή του προϊόντος εξασφαλίζει την ομοιογενή σταθεροποίηση των κυττάρων σε ολόκληρο το δείγμα.

Μακροπρόθεσμη διατήρηση: Το Gimafix Spray διατηρεί τα κυτταρολογικά δείγματα σταθερά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την αποθήκευση και τη μεταφορά των δειγμάτων προς ανάλυση σε εργαστήρια ή για την αρχειοθέτησή τους.

Προστασία από εξωτερικούς παράγοντες: Οι ειδικοί παράγοντες που περιέχονται στο Gimafix Spray προστατεύουν τα κύτταρα από την υγρασία, τους μικροοργανισμούς και άλλους εξωτερικούς παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν αλλοιώσεις στα κύτταρα. Αυτή η προστασία εξασφαλίζει τη διατήρηση της αρχικής κατάστασης των δειγμάτων και επιτρέπει την ακριβή εκτίμηση και ανάλυση τους, χωρίς παρεμβολές από εξωτερικούς παράγοντες.

Υλικα: Ισοπροπανόλη - Πολυαιθυλενογλυκόλη

Βάρος: Μπουκαλι με απλικατερ των 100ml

Κωδικός προϊόντος: 29978

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε