Menu
Your Cart
bannerespaE728X90

Blog RSS Feed

02 Ιαν Πρώτες Βοήθειες: Τεχνικές έκτακτης ανάγκης & εξοπλισμός
0 96
Η γνώση των τεχνικών πρώτης ανάγκης είναι δεξιότητα ύψιστης σημασίας. Ανεξάρτητα με το αν τις χρειάζεστε σε καθημερινή βάση ή μόνο σε έκτακτες περιστάσεις, η γνώση αυτών σας καθιστά περισσότερο ασφαλείς σε ανεπιθύμητα περιστατικά. Όμως, δεν αρκεί μόνο η γνώση αλλά και ο κατάλληλος εξοπλισμός ώστε να..
06 Δεκ Τα οφέλη της φυσικοθεραπείας και του σωστού εξοπλισμού
stavpap 0 177
Τι είναι η φυσικοθεραπείαΗ φυσικοθεραπεία είναι ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών τεχνικών οι οποίες στοχεύουν στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, την ανακούφιση από πόνους και τραυματισμούς, και την αποκατάσταση της κίνησης και λειτουργικότητας του σώματος. Αν και συχνά συνδέεται με την ανάρρωση από τρα..
02 Νοε Πόσο σημαντικός είναι ο κατάλληλος ιατρικός εξοπλισμός;
stavpap 0 233
Είναι ευρέως γνωστό ότι ο ιατρικός εξοπλισμός αποτελεί το κύριο εργαλείο των υγειονομικών επαγγελματιών. Η ύπαρξη και η χρήση ενός οποιουδήποτε ιατρικού εξοπλισμού όμως, δεν αρκεί. Ένας ποιοτικός, σύγχρονος και εξελιγμένος εξοπλισμός είναι απαραίτητος έτσι ώστε οι επαγγελματίες να μπορούν να παρέχου..
06 Οκτ Γιατί να επιλέξω μια ποιοτική νοσοκομειακή στολή;
stavpap 0 162
Οι νοσοκομειακές στολές είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ιατρικού εξοπλισμού που χρειάζεται ένας υγειονομικός υπάλληλος και παρέχουν πολλά οφέλη τόσο για τους υγειονομικούς επαγγελματίες όσο και για τους ασθενείς. Οι στολές δεν είναι απλά κομμάτια ρούχων, αλλά αποτελούν σημαντικό μέσο για τη διασφάλιση..
19 Σεπ Η αποδοτική προπόνηση στηρίζεται στον κατάλληλο εξοπλισμό: Ναι ή Όχι;
stavpap 0 97
Η άθληση αποτελεί έναν σημαντικό τρόπο ζωής που προσφέρει αμέτρητα οφέλη για τη φυσική και ψυχική μας ευεξία. Είναι επίσης γνωστό ότι η σωστή προπόνηση βελτιώνει την απόδοση, την αντοχή και την ευεξία μας. Ωστόσο, για  να εξασφαλίσει κάποιος τα μέγιστα οφέλη από την άσκηση και να βελτιώσει σημαντικά..
01 Αυγ 4+1 λόγοι για να έχετε στις διακοπές τσάντα Α' βοηθειών
stavpap 0 287
Όταν προετοιμάζεστε για τις πολυπόθητες διακοπές, ένα από τα πιο βασικά αντικείμενα που πρέπει να βρίσκεται πάντα στη λίστα σας είναι η τσάντα Α΄ βοηθειών. Πολλοί τείνουν να το αγνοούν αυτό, υποτιμώντας την αξία της, αλλά η πραγματικότητα είναι πως μια καλά εξοπλισμένη τσάντα πρώτων βοηθειών μπορεί ..
20 Μαΐ Ιατρικά Γάντια: Οι Διαφορές, Τα Πλεονεκτήματα και τα Μειονεκτήματα
kostaslept 0 194
Τα ιατρικά γάντια  είναι ένα κρίσιμο εργαλείο που χρησιμοποιείται στον τομέα της υγείας για να διασφαλίσει την ασφάλεια τόσο των ασθενών όσο και του ιατρικού προσωπικού. Μετά την εξέλιξη της τεχνολογίας και των υλικών, οι διαθέσιμες επιλογές για ιατρικά γάντια έχουν επεκταθεί σημαντικά. Σε αυτό το ά..
20 Ιουλ Εργατικά Ατυχήματα - Τραυματισμός Οφθαλμού
kostaslept 0 291
Οι οφθαλμοί αποτελούν εξαιρετικά ευαίσθητα όργανα, επιρρεπή σε διάφορους τραυματισμούς ιδιαίτερα σε χώρους εργασίας που χρησιμοποιούνται χημικά ή διάφορα μέταλλα. Μεταλλικά και ξύλινα υπολείμματα, βρωμιά, οξέα, αλκάλια και άλλες χημικές ουσίες μπορεί να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς, εάν μπουν ..
20 Ιουλ Ανεκτίμητη αξία της Ζωής - Καρδιακή Ανακοπή
kostaslept 0 195
Ο πλανήτης «πάγωσε» όταν κατέρρευσε ο Κρίστιαν Έρικσεν στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια του ματς Δανία – Φινλανδία.Γιατί ένας αθλητής τόσο μεγάλου βεληνεκούς που αγωνίζεται επαγγελματικά έπαθε καρδιακή ανακοπή;Με αφορμή το περιστατικό της αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής που υπέστη ποδοσφαιριστής σε πρόσφατ..
20 Ιουλ Παροχή Πρώτων Βοηθειών
0 89
Πρώτες βοήθειες είναι η βοήθεια, που δίνεται σε κάθε πρόσωπο, το οποίο υφίσταται μια ξαφνική αρρώστια ή έναν ξαφνικό τραυματισμό, με φροντίδα, που παρέχεται για την διατήρηση της ζωής, την πρόληψη της κατάστασης από την επιδείνωση, ή / και την ανάρρωση. Περιλαμβάνει την αρχική παρέμβαση σε σοβαρή κα..
20 Ιουλ Επιλογή Ραμμάτων Ethicon
0 56
ETHICONΑπορροφήσιμα ράμματαΤα συνθετικά απορροφήσιμα ράμματα Ethicon παρουσιάζουν μια σειρά διαφορετικών χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων. Από το Vicryl Rapid για αποτελεσματική βραχυπρόθεσμη υποστήριξη τραύματος, έως το Vicryl για μεσοπρόθεσμες εφαρμογές. Τα απορροφήσιμα ράμματα Ehicon αποδίδουν βέλ..
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)