Νέο

Αφρός Καθαρισμού Απολύμανσης χειρουργικών εργαλειών Aniosyme First 750ml Anios

Σε Απόθεμα
SKU
02-2210
18,43 € 17,39 €
Blank page

ANIOSYME FIRST 750ml

Αφρός καθαρισμού και απολύμανσης ακάθαρτων χειρουργικών εργαλείων

Περιγραφή:

Το ANIOSYME FIRST εφαρμόζεται με ψεκασμό πάνω σε ακάθαρτα χειρουργικά εργαλεία κατά την μεταφορά τους έως την Κεντρική Αποστείρωση ή πριν το μηχανικό καθαρισμό σε πλυντήριο και εξασφαλίζει ένα ικανοποιητικό επίπεδο υγρασίας που εμποδίζει την ξήρανση και στερεοποίηση του αίματος και άλλων οργανικών και πρωτεϊνικών ρύπων πάνω στα ακάθαρτα εργαλεία.

Το ANIOSYME FIRST είναι ένα τρι-ενζυματικό προϊόν (πρωτεάση, λιπάση, αμυλάση) έτοιμο προς χρήση με ουδέτερο pH, σε δοχείο με εργονομική λαβή.

Ψεκάζεται σε μορφή αφρού, δεν δημιουργεί νεφέλωμα και εξαλείφει τον κίνδυνο που προέρχεται από τυχόν εξάτμιση του προϊόντος κατά την χρήση.

Δεν περιέχει χλωρίδια, είναι μη διαβρωτικό και συμβατό με κάθε είδους υλικό (περιλαμβανομένων και κραμάτων μετάλλων). 

Το ANIOSYME FIRST έχει δοκιμαστεί και ελεγχθεί για την αποτελεσματικότητα του (DCP degreasing cleaning power, καθαριστική δράση έναντι λιποειδών ρύπων).


Απολυμαντική Δράση:
Το ANIOSYME FIRST παρουσιάζει ήπια αντιμικροβιακή δράση.

Το προϊόν έχει ελεγχθεί σε ακάθαρτες συνθήκες σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και είναι δραστικό σε βακτηρίδια, μυκοβακτηρίδια, μύκητες  και σε ιούς (HIV-1, HBV,HCV).

Περιέχει αλας τεταρτοταγούς αμμωνίου, υδροχλωρική διγουανίδη πολυεξαμεθυλενίου, μη ιονικά και κατιονικά τασιενεργά, τρι-ενζυματική σύνθεση (πρωτεάση, λιπάση, αμυλάση), αποσκληρυντικές ουσίες και σταθεροποιητές.

 Είναι βιοδιασπώμενο σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

Οδηγίες Χρήσεως:
Ψεκάστε ομοιόμορφα πάνω σε όλα τα ακάθαρτα εργαλεία.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Βρήκαμε άλλα προϊόντα που μπορεί να σας αρέσουν!