Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Αντιμετωπίσατε πρόβλημα με κάποιο προϊόν μας ή απλά επιθυμείτε την επιστροφή του; Μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από τη παραλαβή του προς αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 100€

Για παραγγελίες κάτω των 100€ μόνο 3€ απoστολή σε όλη την Ελλάδα! Επιβάρυνση αντικαταβολής 2,5€. Μόνο για Ξάνθη δωρεάν αποστολή για ηλεκτρονικές παραγγελίες ανεξαρτήτου ποσού.

Στην υπηρεσία της υγείας από το 1993

Πάνω από 30 χρόνια τώρα δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της υγείας, με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, από τους μεγαλύτερους εγχώριους και διεθνείς οίκους προϊόντων υγείας!

Νέα Προϊόντα

Πρόσφατα Άρθρα

 • Εργατικά Ατυχήματα - Τραυματισμός Οφθαλμού
  Εργατικά Ατυχήματα - Τραυματισμός Οφθαλμού
  Οι οφθαλμοί αποτελούν εξαιρετικά ευαίσθητα όργανα, επιρρεπή σε διάφορους τραυματισμούς ιδιαίτερα σε χώρους εργασίας που χρησιμοποιούνται χημικά ή διάφορα μέταλλα. Μεταλλικά και ξύλινα υπολείμματα, βρωμιά, οξέα, αλκάλια και άλλες χημικές ουσίες μπορεί να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς, εάν μπουν στο μάτι! Εάν συμβεί ένα τέτοιο ατύχημα, η γρήγορη πρόσβαση σε αποτελεσματικό πλύσιμο των ματιών μπορεί να καθορίσει την έκταση της ζημιάς! Έχετε μόνο δύο μάτια, προστατέψτε τα!
  Διαβάστε περισσότερα »
 • Ανεκτίμητη αξία της Ζωής - Καρδιακή Ανακοπή
  Ανεκτίμητη αξία της Ζωής - Καρδιακή Ανακοπή

  Ο πλανήτης «πάγωσε» όταν κατέρρευσε ο Κρίστιαν Έρικσεν στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια του ματς Δανία – Φινλανδία. Γιατί ένας αθλητής τόσο μεγάλου βεληνεκούς που αγωνίζεται επαγγελματικά έπαθε καρδιακή ανακοπή; Με αφορμή το περιστατικό της αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής που υπέστη ποδοσφαιριστής σε πρόσφατο αγώνα του EURO 2021, η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία δράττεται της ευκαιρίας να ενημερώσει τους πολίτες για τον αιφνίδιο καρδιακό θάνατο, που δεν είναι σπάνιος τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

  Διαβάστε περισσότερα »
 • Παροχή Πρώτων Βοηθειών
  Παροχή Πρώτων Βοηθειών

  Πρώτες βοήθειες είναι η βοήθεια, που δίνεται σε κάθε πρόσωπο, το οποίο υφίσταται μια ξαφνική αρρώστια ή έναν ξαφνικό τραυματισμό, με φροντίδα, που παρέχεται για την διατήρηση της ζωής, την πρόληψη της κατάστασης από την επιδείνωση, ή / και την ανάρρωση.

  Διαβάστε περισσότερα »